Teamleider personeelsadministratie - HrWorld

Login

Teamleider personeelsadministratie


 

 

 AGO 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teamleider personeelsadministratie
Het Agentschap Overheidspersoneel (AgO) ondersteunt het lijnmanagement van de Vlaamse overheid bij uitdagingen op het vlak van personeel en organisatie. AgO wil een gemeenschappelijk dienstencentrum voor personeel en organisatie uitbouwen binnen de 'holding' Vlaamse overheid met een dienstverlening rond werving en selectie, HR- en organisatiebeleid, personeelsadministratie en personeelsregelgeving.

Het dienstencentrum Personeelsadministratie staat in voor de administratieve verwerking van de personeel- en loonadministratie (indiensttredingen, loopbaanonderbrekingen, ziektecontrole, werkstromen, ...) voor de aangesloten entiteiten en adviesverlening rond deze thema's.
Deze afdeling zal op termijn de capaciteit rond personeelsadministratie die nu in de managementondersteunende diensten zit, incorporeren.


Functieomschrijving:


Sta jij graag aan het hoofd van een team? Doe je niets liever dan mensen motiveren, coachen en richting geven? Ben jij gedreven om klanten een uitstekende dienstverlening te geven? En ben je bereid om samen met je team 'vollenbak' alle problemen te lijf te gaan? Dan is onderstaande vacature écht iets voor jou!

Als teamleider personeelsadministratie coach je een team van dossierbehandelaars. Je werkt nauw met hen samen en krijgt daarbij de steun van een coördinerend dossierbehandelaar en de overige teamleiders. Samenwerken is dan ook je grootste troef en liefste bezigheid. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde teamleider die graag het beste uit zichzelf én uit zijn of haar medewerkers haalt. Een teamleider die knopen kan doorhakken, het hoofd kan koel houden in drukke momenten, maar bovenal de mensen in zijn of haar team dag na dag inspireert en enthousiast krijgt om samen aan de slag te gaan. Het Dienstencentrum Personeelsadministratie is bovendien nog in volle ontwikkeling, dus als je graag wil meewerken aan de verdere opbouw, aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!


Profiel:

 

  • Je hebt een masterdiploma
  • Werkervaring met personeelsaministratie of leidinggeven is een troef

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Sanne Rigo, sanne.rigo@kb.vlaanderen.be).


Aanbod:

 

  • Je wordt aangeworven in de graad van adjunct van de directeur (rang A1) met de salarisschaal A111. Je aanvangssalaris is minimaal 3019,77 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index). Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar én ben je bovendien thuis tussen Kerst en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
  • Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag
  • Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

 

Contact:

 

http://www.jobat.be/nl/jobdetail/jobsolicitation.aspx?jobid=1018035&utm_source=hrworld&utm_medium=jobs&utm_campaign=partner