HrWorld

Login

HR Nieuws

 • Eerste hulp voor ondernemers die getroffen worden door het terreuralarm

  Terreurdreiging en invloed op ondernemingenDe Veiligheidsraad besliste om het veiligheidsniveau voor gans het Brussels Gewest op niveau 4 te houden, dat is het hoogste niveau. Onder meer het metroverkeer, scholen en heel wat openbare diensten en attracties zullen daardoor dicht blijven.

  Omdat er veel vragen zijn over wat ondernemers moeten doen, opende UNIZO een speciale webpagina. Daarop vinden ondernemers antwoorden op vragen als ‘Moet ik mijn personeel betalen als ik mijn winkel sluit omwille van de terreur?’, ‘Heb ik recht op compensaties?’.
  De informatie wordt up-to-date gehouden.

 • Pensioencongres 2016: de impact van pensioenhervormingen op mijn onderneming

  Pensioencongres 2016De Belgische bevolking veroudert waardoor de pensioenen steeds meer onder druk staan. Om het vroegtijdig verlaten van de arbeidsmarkt te beperken, heeft de overheid de pensioenleeftijd opgetrokken en worden systemen van vervroegd vertrek uit arbeidsmarkt herzien. Deze pensioenhervormingen hebben een grote impact op het eindeloopbaanbeleid van zowel kleine als grote ondernemingen. 

   

 • Tommelein stipt prioriteiten aan bij bestrijding sociale fraude

  Sociaele fraudeDe staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude, Privacy en Noordzee, Bart Tommelein heeft in zijn algemene beleidsnota volgende prioriteiten aangestipt.


* Gratis iPhone-app van HrWorld beschikbaar in de App Store
* HrWorld op andere smartphones: 
m.hrworld.be