HrWorld

Login

De salarispolitiek van de toekomst

Comp&Ben2015Het 4de “compensation and benefits congres” vond plaats op 16 juni 2015. Maar liefst 90 enthousiaste compensation and benefits professionals waren aanwezig om zich onder te dompelen in de laatste nieuwigheden en evoluties binnen hun vakdomein.

 

In de plenaire sessie bekeek Bart Buysse van het Verbond van de Belgische ondernemingen (VBO) het thema salarispolitiek vanuit een interprofessioneel standpunt. Hij kaderde de focus van vandaag, legde besprak een aantal aandachtspunten en gaf een sneakpreview van de evoluties en problemen die we in de toekomst mogen verwachten op het gebied van reward. De thema’s die hij aanraakte: te zware loonlasten, de noodzaak aan een taxshift, hoge administratieve complexiteit door de regionalisatie, de mobiliteit, de loonkloof tussen mannen en vrouwen,…

 

Daarna begon iedereen aan zijn of haar persoonlijk programma. De deelnemers konden kiezen uit verschillende workshops die een actueel reward thema behandelden. Kortom: 1 dag waar je net dat leert, waar je naar op zoek bent.

Sociale verkiezingen 2016


* Gratis iPhone-app van HrWorld beschikbaar in de App Store
* HrWorld op andere smartphones: 
m.hrworld.be